ВІДКРИТТЯ ДИТЯЧОГО МІСТЕЧКА

2017-06-19
Дитяче містечко “Карамелька” - це тільки початок! Ціль ЛДБК - створити парк сімейного, культурного та спортивного відпочинку. Ми переконані, що комфортний благоустрій території виховує культуру людини в цілому. Колектив компанії ЛДБК за те, щоб не ділити території міста на кращі і менш привабливі, на розвинені та занедбані, ЛДБК за - створення комфорту по всьому місту Луцьк!
Ми раді, що сьогодні стали тими, хто подарував частинку радості та щастя нашому наймолодшому поколінню - нашим дітям! Надіємось, що нам вдасться ще неодноразово втілити в життя подібні проекти. Найприємніше - це бачити сяючі оченята та широкі щирі посмішки дітей та їх сімей! Ми переконані, що щаслива дитина сьогодні - це щаслива та успішна людина у майбутньому, тому для нас честь творити добро для вас - діти!
Щиро дякуємо організаторам дитячого свята, конкурсів, ведучим, мімам та усім усім, хто допоміг втілити задуми колективу ЛДБК! Дякуємо учням 11 школи за чудові та яскраві художні номери! Дякуємо за чудову фотозону! Дякуємо усім фотографам та знімаючим групам! Дякуємо за Вашу небайдужість та підтримку! Ми це цінуємо!
7 червня, на офіційній сторінці Facebook - ПрАТ Луцький домобудівельний комбінат - буде опубліковано другий фотозвіт відкриття дитячого містечка "Карамелька", знаходь себе та залишай відгук! Чекаємо на Ваші вподобайки!
Зв'язатися з менеджером
Наш менеджер зв’яжеться з Вами протягом 15 хв

Працюємо за програмою доступного кредитування житла єОселя на здані квартири за ставкою 3% на 20 років.