Будівельна компанія ЛДБК обирає вікна REHAU

2018-04-13

ЛДБК як будь-яка інша відповідальна будівельна компанія створює житловий простір, в першу чергу, орієнтуючись на вимоги енергоефективності квартири. Оскільки, раціональне використання енергетичних ресурсів, дозволить клієнтам не тільки зекономити на енергоспоживанні, але й знати, що інвестиції, вкладені у квартиру, є ефективними (такими, що окуповують себе).

Енергетичний аудит німецького інституту «Stiftung Warentest» дає такі показники тепловтрат звичайного будинку:
1) вікна до 47 %;
2) стіни до 18 %;
3) вентиляція до 15 %;
4) дах до 11 %;
5) перекриття (підвал) до 9 %.

Отож, зважаючи на вимоги раціонального споживання енергетичних ресурсів та на, наведені вище, показники тепловтрат, будівельна компанія ЛДБК ретельно обирає продукцію оснащення квартири і, відповідно, партнерів, з якими вестиме співпрацю з постачання даної продукції (вікна, вхідні двері, матеріали утеплення стін тощо).
ЛДБК обирає вікна «REHAU», оскільки компанія впевнена, що дана продукція забезпечить клієнту: довговічність та надійність використання, зручний догляд, здоровий мікроклімат, більше світла, комфорт та збереже бюджет.

Також, експерти фірми «REHAU» радять звернути увагу на такі характеристики, обираючи енергоефективне вікно:

1. Профіль – за сучасними вимогами ДБН, до показників опору теплопередачі, віконний профіль має бути щонайменше 70 мм завширшки та мати принаймні 5 камер. Але для максимальної оптимізації тепловтрат варто застосовувати профіль з більшою кількістю камер та монтажною глибиною 80 – 90 мм (наприклад, REHAU GENEO, REHAU SYNEGO), особливо якщо Ваше помешкання обладнане лічильниками тепла або індивідуальною системою опалення.

2. Склопакет – наразі у більшій частині України в приміщеннях цілорічної експлуатації рекомендовані до застосування 2-камерні склопакети з одним енергозберігаючим напиленням, заповнені інертним газом (аргоном, криптоном або їх сумішшю). Для досягнення більшого ефекту обирайте 2-камерний склопакет з двома енергозберігаючими напиленнями та інертним газом.

3. Армування – це металевий оцинкований профіль, який встановлюється в ПВХ-профіль для надання міцності конструкції вікна. Згідно зі зміною №1 до ДСТУ БВ.2.6-15:2011, номінальна товщина армуючого профілю має бути не менше 1,5 мм. Особливу роль відіграє армування стулок. Товщина стінок та форма армуючого профілю повинна відповідати статичним розрахункам.

4. Фурнітура – обираючи фурнітуру, потрібно зважати на наявні можливості комплекту, якими буде обладнане вікно. Стануть у нагоді функції зимового провітрювання та блокування неправильного відкривання. Додаткові точки прижиму, які можна замовити окремо, дозволять зробити вікно більш герметичним.

5. Монтаж – якісний монтаж вікна з захистом монтажного шва гідро- та пароізоляцією не лише допоможе суттєво збільшити тепло у Вашому домі, а й подовжить строк експлуатації вікна: пароізоляція з внутрішнього боку дозволить запобігти проникненню вологості у піну, а гідроізоляція зовні захистить шов від атмосферних опадів. Комплекс цих заходів збереже структуру утеплювача та завадить його руйнуванню.

Ми згідні з думкою експертів і це є також показником, що ми правильно обираємо партнерів для своїх клієнтів. Якість і довговічність житлового продукту є одними з найважливіших принципів функціонування компанії ЛДБК на ринку нерухомості, і так приємно, коли власні цінності діяльності збігаються із цінностями партнерів.

Дякуємо, REHAU, за співпрацю!

Зв'язатися з менеджером
Наш менеджер зв’яжеться з Вами протягом 15 хв

Працюємо за програмою доступного кредитування житла єОселя на здані квартири за ставкою 3% на 20 років.