ЛДБК за систему теплоізоляції «Baumit»

2017-10-20

ЛДБК за систему теплоізоляції «Baumit»

Одним з найголовніших принципів роботи будівельної компанії ЛДБК є постійне удосконалення техніки та технологій будівництва житлових комплексів. Кожен проект кращий за попередній, оскільки ринок нерухомості диктує нові вимоги до забудовника, зявляються нові технології, матеріали та інструменти будівництва і найголовніше зявляються нові вимоги та потреби клієнтів. Усе це враховує у своїй роботі керівництво ЛДБК, що й протягом двадцяти років роботи і засвідчує успіх компанії на ринку.

Відомо, що актуальним питанням сьогодення є прагнення суспільства зменшити витрати на опалення, а отже, віднайти ті способи тепло-збереження, що дозволять зменшити споживання електроенергії, газу тощо. Тому керівництво прийняло рішення, окрім використання сучасних технологій опалення квартири (енергозберігаючих котлів «Vaillant», лічильників та нагрівальних приладів), утеплити і сам житловий комплекс, а саме використати систему теплоізоляції Baumit.

Чому компанія ЛДБК обрала Baumit? Тому що, ця система теплоізоляції, перш за все, безпечна для людини та її життя, а по-друге ця система дозволяє зекономити витрати на опалення до 30 % , а отже, зменшити тепловтрати до 70 % - враховуючи самостійне регулювання опалення та теплоподачі котла Vaillant (економія до 40 %) та Baumit (економія до 30%).

В систему теплоізоляції Baumit входить:

1. Основа

2. Клейова шпаклювальна суміш Бауміт ПроКонтакт

3. Фасадна пінополістирольна плита Бауміт ПроТерм

4. Клейова шпаклювальна суміш Бауміт ПроКонтакт і лугостійка склосітка Бауміт СтарТекс

5. Універсальна ґрунтувальна суміш Бауміт УніПраймер

6. Акрилова штукатурка Бауміт ГранопорТоп

 

 Ваші переваги з Baumit:

1. Зниження витрат на опалення взимку і на кондиціонування влітку.

2. Запобігає утворенню плісняви та появі шкідливих грибків, оскільки система теплоізоляції Baumit вирівнює температуру на стінах.

3. Довговічність системи (гарантія до 25 років), що включає в себе стійкість до забруднень, високу еластичність та тріщиностійкість.

4. Сприяє захисту навколишнього середовища, оскільки скорочення втрат енергії взимку та влітку зменшує викиди вуглекислого газу більше ніж на 50%.

ЖК Caramel Residence  - це той житловий проект, який, на думку компанії, повинен змінити уявлення українського суспільства про комфортне житло і стати вдалим початком для розбудови міста Луцьк як сучасного європейського міста. А головна концепція зведення житлового комплексу Caramel Residence  - «дім, у який хочеться повертатись».

 

Зв'язатися з менеджером
Наш менеджер зв’яжеться з Вами протягом 15 хв

Працюємо за програмою доступного кредитування житла єОселя на здані квартири за ставкою 3% на 20 років.